Elva kronor fattas

Mötte Katti och promenerade genom haga där alla fik skull stänga och satte oss till slut på Vasagatan, cafe dali. Satt utanför och spanade in folket som promenerade runtom, mot fester, i träningsoveraller, ja alla typer. Vi satt där med varm choklad och kaffe och pratade om våra I-landsproblem. Sen kom Hanna förbi. Kul att se henne. Vi satt ett bra tag tills vi promenerade och mötte Linnea. Jag och Katti dumpade Hanna och Linnea för att ta oss ner till Brunnsparken och åka hem. Men det var mysigt

Idag var jag  på stan med mamma först, mötte sen upp Hanna och gick med henne till frissan. Dit kom sen Katti och vi gick och åt på Bagatelle, och sen lite småshopping på H&M där vi mötte Linnea. Så blev det att åka hem.
    Då hände en fin sak. Hanna skulle stämpla sitt hundrakort och tänkte inte på att hon hade för lite pengar på det. Så hon var för långsam att ta upp extra kortet. Var inte många på vagnen så alla såg detta. Vad skulle hon göra?
En tant sa att man kan ju betala restbelopp i automaten men varken Hanna eller jag hadekontanter. Denna kvinnan är så söt och frågar hur mycket som fattas och tar fram dessa 11 kronor och säger "det är så dyra böter, inte skall du åka fast".
Hur ofta händer det att man möter sånna fina människor?
 
                                                  Människor kan vara snälla, varför är inte alla det?


Ett år kvar till att bli Event Manager

Igår skulle vi nolla våra ettor. De skulle utföra uppdrag på stan och sen  flyttade vi oss till skolan och ökade intaget av vätska, hehe. Sen bar det av till en av uteställerna i Varberg där blev det ritkigt trevligt. Konverserade med klasskamrater och ettor. Men eftersom jag inte gillar att sova hos folk så fick jag ju ta sista tåget hem, som tyvärr går hem tidigt, halv tio. Men, vem möter jag inte på stationen om inte Frans. Var roligt att snacka med honom och höra hur han haft det sina första dagar.
Innan nollningen hade vi introduktion i våra två kurser vi skall läsa denna period. Det var riktigt intressanta kurser vi skall läsa, verkar det som. Event IT och EventLogistik. Men så himla mycket arbeten, Har nog aldrig haft så mycket som i dessa kurser.
Så idag blev det att beställa kurslitteraturen, två stycken, en för varje kurs. Bra!

Professional event coordination
och Guide till det virtuella samhället : trender i maktkampen mellan den verkliga och den virtuella världen heter böckerna och verkar mycket läsvänliga.
Skall bli spännande att se när de kommer.

Kvällens planer har ändrats allt eftersom, men nu blir det att fika med Katti och Hanna kanske honkar på sen!
Nu måste jag rusa.


regnigt

Vaknade vid 10 idag och fick ringa upp missat samtal. Yes! Det var kylskåpsgubben. Han kom och fixade så nu läcker inte kylskåpet vatten längre. Sen blev det att träffa husvärden och åka i hans elbil till mamma för att släppa in honom så han kunde fixa och trixa lite där.
När jag kom hem ringde Katti och vi skull träffas. Så nu har jag  precis kommit hem, och vi köpte kollegieblock(likadana) och månadskortet, pust! vi sa det jag och katti, det känns i plånboken, dessa två saker gik på 1400! Menmen, vill man bo i Göteborg och plugga i Varberg kostar det. Jag är nöjd med mitt val då får det faktikst svida lite i plånkan.

Måste betala räkningar idag också. Men först skall jag  och Mai till IKEA och sen till mataffären.
  

En vanlig tisdag i Göteborg

Jag skulle upp vid sex idag för morgonpromenad med Maisan, men efter en sömnlös natt gick jag  inte upp förrän halv elva. Så upp och städa lägenheten., BÖrjar komma tillrätta med allt här, och nu är köket fint och städat!
Pust, menmen, Åkte till stan voch mötte upp Katti, blev som vanligt en Mio(godaste pastasalladen) och sen åkte vi hem till Katti, snackade och tittade på gamla bilder, Världen är liten efter att ha sett bilder. Haha.Så nu har jag precis kommit hem!
Imorgon blir inte mycket, fortsätta småstäda här kanske till stan och köpa lite nya pennor och block.Just det, måste köpa pendelkortet också. Iår har de skaffat ungdomskort så nu kostar det "bara" 1300 i månaden.
På torsdag börjar skolan, skall bli kul. Ser verkligen fram emot detta året. Har ni också känt att Högskolan är så mycket roligare och intressantare än andra skoltiden? Eller är det en spännande utbildning jag läser som gör att man längtar till skolan? Inte vet jag, men glad att det är så iaf!
over and out


Vet ni vad?

Igår var nog den slappaste dagen på länge, vaknade tidigt av att Mai skulle jobba och sen låg jag i sängen i pyamas hela dagen, med undantag av kylskåpsbesök. Men riktigt skönt, behövdes verkligen. Avslutade kvällen med tvfilm, The beach! Måste säga att den var riktigt bra, förutom sista avslutet, var lite ihoptryckt! Mai förstörde lite när hon kom hem och började berätta vissa scener hon ogillade(som ännu inte visats)! hehe, men det gick ändå!

Imorse då, jag gick upp samtidigt som Mai. Kvart över sex. Vi satt och snackade lite innan jag klädde på mig träningskläderna och gick iväg på promenad. Skönt att rensa tankarna. Åt en mango till frukost, Mums.
Gick igenom mail, ringt mobilförsäkringsbolaget, vart nere hos husvärden och  ringt mamma.
Jag är igång!
Resten av dagen vet jag inte vad jag skall hitta på riktigt.

I Lördags fyllde förresten min kompis Johanna år. Var i hennes nya lägenhet som  var så himla fin! Sen åkte jag hem till Pernilla och hennes tjejer och bjöds på några glas vin! Behövde verkligen prata av mig!

Nej nu skall jag duscha(ja jag var nere hos husvärden svettig men det bjuder jag  på).


Update

Katti tyckte jag uppdaterade dåligt så here we go.

Jag har jobbat och jobbat och jobbat den senaste tiden. I lördags firade fina Carro sin kommande födelsedag, vilket var jättemysigt. Vi åkte in till stan och gick ut, Mötte upp Katti och co.

I söndags flyttade jag och måndag dag körde vi för att hätma mamma och sen åkte vi till mormor och morfar. Sov över där för att tidigt  på tisdagen fortsätta resan mot Gävle. Vi kom fram på eftermiddagen och då blev det IKEA och Mataffären för brorsan och hans kompis som vi körde upp.
Sov över där och igår morse åkte vi återigen tidigt på morgonen och åkte heela vägen till Göteborg, med småstopp iof för att sträcka på benen men ändå!!

Idag och imorgon blir det att jobba och på lördag firar en kompis som fyllt år,
Sen ta det lugnt och packa upp och åka till IKEA under de resterande dagarna fram till TOrsdag då vi börjar skolan. Skall bli kul!!

så fint

denna videon gör mig så glad och rörd. Får gåshud och lite fuktig i ögonen(schh!)

Måste bara "avreagera" mig

Jag och Mai upptäckte en så sjukt cool grej idag!! Vi satt typ framför datorn och skrek och skrattade om vartannat med vissa ord som "cooolt" "aaaah" och  "shit hallå" instuckna här och var.


RSS 2.0