Det fattas mycket i min eventutbildning


Funderade lite idag och diskuterade med mina kursare om detta med utvärderingar. Tycker verkligen att kursutvärderingar är viktiga. Speciellt för vårt program, då det är såpass nytt. Vi är ju andra klassen som skall  ta examen. Tycker det är en viktig del som vi studenter kan göra för att påverka och  föra utbildningen framåt.
Jag är riktigt nöjd med de kurser vi läst men jag tror verkligen utbildningen är i behov att ytterliggare ett läsår. Där skulle jag  velat se befintliga kurser som juridik, företagsengelska och sponsring. Men även kurser som rent konkret lär oss hur man tar kontakt med företag och hur man skall förhålla sig i olika situationer, samt tekniska kurser som installera lampor, ljud och göra lättare tekniska felsökningar. 
  


Jag är en sån där glad-låt-nynnare

Mitt under grupparbetet idag började jag som vanligt sjunga några "väl valda rader" ur någon gammal låt. Då sa min kursare att hon blir glad av mig för jag trallar alltid på glada låtar.
   Tänkte inte mer på det förräns jag kom hem. Va trevligt tänke jag. Jag gillar ju att vara glad! Undrar om jag mest sjunger på glada låtar?

Måste tänka på det och skriva ner alla låtar jag sjunger på en hel dag.

Im almost allways happy


kontaktannons

Har inte haft någon skrivlust.
Men allt är som vanligt, skolan  rullar på och nu börjar jag tänka lite på "framtiden". Inte så allvarligt som det låter men jag börjar fundera lite på vad jag skall göra när jag är klar till våren. Som bekant älskar jag att resa så mina tankar ligger hela tiden i utlandet. Men eftersom jag inte får jobba i mitt drömmars land försöker jag komma i underfund med vad jag skall göra. Har lite tankar på att sticka till England, då jag vill hamna i ett engelsktalande land.  Vad jag skall jobba med spelar absolut ingen roll. Hade ju varit roligt att få något som har med min utbildning att göra, men absolut inget krav.
Någon som har tips eller ideér?
Jag behöver inspiration.

Här blir en liten annorluna kontaktannons:
Har någon ett äventyr som skulle passa mig? En resa? en utbildning? ett jobb? en utmaning? vad som hellst. Jag vill testa något nytt.

From London to Stockholm

Inte hunnit skriva om London, men det var sjukt kul! kom iaf hem igår, torsdag, åkte hem och bytte väska och sprang till centralen för att ta buse till Stockholm! Resan gick bra men jag somnade hela tiden och hade ingen tid för hemtentan.
Kom hem till Hanna strax efter nio, vi bara tog det lugnt.
Idag  gick vi upp och Hanna följde mig till Clarion Sign, där jag skulle se hur de arbetade på en konferens. Var jättekul och fick träffa många trevliga prickar.
Imorgon och söndag skall jag också dit, hoppas det blir lika kul. Imorgon skal jag bjuda Hanna på god sushi och sen blir det knaske en drink med Milena och en annan kursare till Hanna.

Nej nu får jag börja lite med min hemtenta innan vi ksall se på film!

Kram på alla

London Baby

Yes om en kvart skall vi bege oss mot flygplatsen.
Vissa stunder tänker jag på vad jag skall ha med mig för jag skall ju inte vara hemma på riktigt länge. Så kommer jag på att jag inte alls skall vara borta i 8 månader, som förut. Útan bara en vecka(med sthlm inräknat).
Vi ses snart.
Puss och ett stort grattis till Linnea som äntligen fyller 20 idag!


Nu är vi påväg.

London baby

Nu lägger vi allt från förra veckan bakom oss och påbörjar denna nya fantastiska vecka, vecka 42.
Så här ser min vecka ut för den som undrar.


måndag, städa, tvätta, skriva färdigt alla skoluppgifter
tisdag, London here I come
onsdag London
torsdag, hem från London., byta väska och åka till Stockholm
fredag, Stockholm
lördag, Stockholm
söndag, Stockholm
(måndag, Hem från Stockholm)


Denna spelliista går på repeat hos mig i höga vackra toner.
Love Fall (Klicka på bilden)


Samlade som gamla tider

Igår, firade vi Linnea som 20åring(dock inte förrän på tisdag egentligen). Det var jättelängesedan a l  l a tjejerna var samlade! Årsedan? Det var sjukt kul och Linnea bjöd på fantastiskt god mat! Många fina roliga presenter fick hon också.
Så blev det utgång med halva gänget som orkade. Kvällen var så sjukt rolig och helt plötsligt stängde stället och alla vi tjajjor drog till donken. Aldrig hänt att allt händer i grupp. Kul kul kul är vad man kan säga om gårdagen!

Dagen har inte bestått av mycket, försökt vakna till liv och sen fixat lite för resan på tisdag. Kollat upp adresser och priser så vi är lite förberedda iallafall. Även om vi är där kort tid så skall det bli jättekul! Längtar riktigt mycket.

Alla tjajjorna


Solig dag i Göteborg

Oj vilken fin dag idag, synd man har så fullt med plugg! Mötte halva gruppen på biblan  och började traggla igenom oss en uppgift men strax innan tolv bestämde jag mig att få ut mina aggretioner och gick och tränade. Det är så skönt att träna för man glömmer allt plugg för en stund. Men så fort man lägger sig ner i slutet och skall slappna av kommer pluggtankarna tillbaka om inte i första så i andra andetaget.
Sen blev det tillbaks till biblan och fortsätta med grupparbete i helgrupp. Vi blev klara vid fyra och promenerade Avenyn ner, vad varmt det var ute idag! Jätteskönt!
  

Jag vet att du är Avis Hanna!

Alltså, vissa dagar kan jag inte låta bli att småle när jag kommer hem  från skolan. Varför? Jo, vi har så otroligt roliga, inspirerande och spännande föreläsningar - som jag tidigare nämnt.
Det är sådan blandning och variation på föreläsarna och idag var det en forna medlem i barbados (sug på den Hanna, hehe) och sen vd:n för Göteborg International Film Festival.

Ny vecka, nedräkning

Ja, ny vecka idag och den inledde jag med att sova ut länge. Gick sen upp och rusade iväg till träningen där jag mötte upp Sussie! Var skönt att träna men riktigt tufft pass. Varför är det bara vi som är röda som tomater efter passet? haha, jaja, det bjuder vi på!
   Mai fick sig en chock när jag berättade att det är en vecka kvar till resan (8 dagar för att vara exakt), hehe. Nä men det skall bli roligt. Ringde banken idag för att få reda på kostnade om uttag/betala med kort och killen som svarade tyckte det var väldigt trevligt att vi skulle till london, men han tyckte det var kort tid vi skulle vara där. Haha, en tevlig prick. Sånna människor som borde jobba med kundservice!
 
Imorgon blir det sovmorgon. Istället för 7,40 tåget blir det en timma senare. Härligt!

  

Längesedan.

Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag och därför var jag och katti bjudna till sussie på bullbak. Varit en riktigt trevlig kväll! Kom hem nyss så det var nästan en hel dag, kändes det som. Men oj oj oj vad det blåser. Pust. Ja, imorgon blir det nog bara att sitta inne, får se om den där jäkla stormen kommer imorgon också. Den som väntar får se. Godnatt.
  
Blev dom inte bra, så säg!

Benmuskler var det här

Jess, uppe imorse och körde ett gympapass innan grupparbetet. Var ritkigt skönt. Men jag och Sussie var sega i benen efter gårdagens spinning. Men vi klarade oss igenom passet och sen var grupparbete på fröken O. Efter mycket plugg och fem pratsugna tjejer blev vi så färdiga vi kunde för dagen och då blev det dags för Sushi, take away. Yummi. Vi satte oss på kungsportsplatsens nya bänkar, ni vet där utanför Avalon.

Annars har det inte hänt mycket, umgåtts lite med maisan och vi lagade mat innan hon gjorde sig redo för en kväll med lisebergsvänner. Själv sitter jag och njuter av lugnet. På sista tiden har jag inte alls vart sugen på att vara ute och festa. Men det är väl bara plånboken glad för!

Funderar på att klippa mig. vi får se vad som händer i helgen. Imorgon är det iaf kanelbullens dag och då är vi bjudna till Sussie på nybakta bullar! På helgen får man unna sig gott!


allt rullar på

Jaa, skolan rullar på, inte helt smärtfritt, men med mycket spännande och bra föreläsningar. Efter varje gång tror man inte det kan bli bättre men det blir det.
jag och  Sussie har förresten köpt träningskort så nu har "nya liv" börjat. har redan hunnit träna två gånger denna veckan och imorgon 7.30 hoppas jag  att jag är på benen i salen och skuttar.
Längtar bort till vecka 42 så himla mycket. Skall bli så kul och få lite annat att tänka på.
Ja, förresten. igår när jag snackade med Paul på msn sa han att han skall till Göteborg. Han stannar 11-17 oktober. Rolig överraskning tråkigt bara att jag inte hinner träffa honom så mycket då jag skall bort hela veckan  och jobbar helgen innan. Men en fika hinner man alltid med!

förresten, har ni sett hur höstfint det är i allén, vasagatan? måste dit och fota.

RSS 2.0