Underbar kväll

Har haft en så otroligt trevlig kväll. Kanske var det för mina gosiga samhällare inte var där och vi äntligen kunde prata allvar om kemi fysik och  biologi ;)

Skämtosido, det var riktigt trevligt, god mat, efterrätt och mycket MYCKET prat och uppdatera varandra om sådant man bara nämner i förbifarten men inte får veta mycket mer om.
Vi har kollat skolkataloger och pratat minnnen. Vi planerade valborg 2010, ja med vårt gäng är det bra att vara ute i god tid. Vi planerade Danmark till hösten. Tyvärr var det jobb och sånt imorgon, så nu lämnade dom mig.
Men snart blir det naturarkväll igen!


Mina fina vänner. Malin har redan börjat hugga in på maten.

Nu glömmer vi samhällarna

Hehe, även om jag älskar mina gamla samhällare så blir det idag en kväll med mina naturare.
Vi ska prata biologi, fysik och kemi. ;)

haha, jo det är just det vi kommer prata om, jag lovar!
Nu får jag sätta igång och laga mat och baka kladdkaka innan mai och malin kommer förbi.


Nystart

Det var inte igår jag skrev nåt här!

Läste två inlägg nedanför att katti "tvingat mig" att uppdatera för hon är inne varje dag och kollar här. Man kan undra om hon fortfarande är det!?

Nej, jag måste börja blogga ordentligt nu igen, inte för min skull utan för Hanna. Hon måste börja uppdatera sin och jag min. För bara för att vi kommer vara på varsin kontinent så betyder det inte att vi kan uppdatera varandra om vad som händer.
Fast man kanske ska skaffa en hemlig blogg som bara vi två kan läsa, där vi kan skvallra och prata sånt som inte andra ska veta nåt om! hehe.




RSS 2.0