En bild säger mer än tusen ord

stolt storasyrra var jag när brorsan stoltserade ut från skolan.



Tips till alla som älskar Billigt

Jag vill tipsa er om en spännande sida.
Varje dag säljer det en produkt från ett lagerparti. Man får skynda sig att köpa för köpet stänger 24,00!

Spännande när man går in på sidan och inte vet vad man kanske klickar hem för dagen.
allt från parfymer, dvdspelare, tv, filmer, spotlights.

enjoy shopping here



 


Kan du aldrig vara ledsen??

Imorse när jag kom in till caféet möttes jag av några klasskamrater. Jag kom in småfnissandes och med ett stort leende sa jag "Hejsan, allt bra?" till svar fick jag "Kan du aldrig vara ledsen? Har du aldrig haft en dålig dag? Du skall alltid vara så glad" en annan instämde, och menade på att jag är "fröken positiv".
Lite ironiskt svarade jag att, nej det var jag  visst aldrig haft, medan jag gick därifrån lite småfunderandes. 

 Jag tar det som en komplimang att jag är glad och positiv. Det är något jag för det mesta är och i mina tankar hoppas jag att det smittar av sig.
Självklart har jag dåliga dagar och dom är inte alltför få, då jag är ledsen och känner mig deppad.
Men varför fokusera på dom? Jag kan sitta hemma och tycka synd om mig själv men ingen annan mår bättre av att se mig sur, arg eller grinig.
Jag har mina dagar, absolut, då jag inte är den trevligate, men jag älskar att vara glad. Det gör mig så lycklig, lycklig, lycklig. Denna låten gör mig glad.


None    
   

Jag bjuder på lite "glada-jag"              ha det så gott alla kära.

5-0 till Sverige!!!

Ja, det var det första vi fick höra av Sussie idag. "Såg ni matchen? de vann mot Bulgarien med 5-0!" Vafan tänkte vi andra och började grubbla, kand et vara repris? nejnej, det var ju snack om att vi skulle Kamma hem EM om vi fortsatte såhär. Tillslut kom det fram att Tv4 sport igår visat repriser av EM 2004!! Haha, som vi skrattade.

Skoldagen gick som en dans. Det mesta faller på plats och nu är det bara dagar kvar till tentan.

En rolig sak till, var verkligen inte Sussies dag idag. När vi skulle skicka in rätt svar i Metrokorsordet, som vi alltid gör, skulle rätta svaret vara Släktforskning. Jag fick till svar "grattis du är med i utlottningen" medan susanne fick svaret "fel, det rätta svaret är friggebobygge" haha, såå mycket var det senast igår jag skrattade.

Annars har dagen bara bjudit på roliga saker, VG i mina reflektioner i entreprenörskap, budgetuppgifterna föll som rosor, och vädret går inte att klaga på.

Iransk Studentskiva

Har ni någonsin varit på en Iransk fest? Det skiljer sig så oerhört från en svensk fest. Går inte att förklara på vilket sätt, det bara är så.
Precis hemkommen från en, var trevligt.   Nu är det dags för Grey´s!

Annan matkultur också! gotti!


Inplastad

En lugn morgon. Vaknade vid åtta och har sedan dess läst ett kapitel i BAS-planen, tog en dusch och smörjde in benen i hudkräm med Aloe Vera och plastfoliade dom (icke så) lurviga. Idag skall dom nämligen få titta fram utan strumbyxor. Sen blir det Condeco idag igen med Katti.


Kurragömma

Mig har ni hittat på Condeco idag, sittandes på uteserveringen, med en smoothie i handen. Hela dagen, nio till fem.
Pluggat, skitsnackat, fikat, och bränt mig. Allt på en och samma underbara dag.




En midsommardröm

Jag har hittat min drömoutfit till midsommarfesten, problem? Ja, det kommer kosta mig mer pengar än jag har råd med.
Men visst är det fint?

Mammas speciella dag

Idag är det morsdag, då skall vi pussa extramycket på våra mammor. Många ser dagen som onödig, men jag tycker den är riktigt bra. Hur ofta köper du något extra till din mamma?
Blev lite fika hos mamma idag och hon fick en fin orkidé, som hon älskar. Grattis! ♥






image104

Sweden, go!

Ikväll smäller det, Vi får hoppas på seger. Kvällen till ära har jag laddat upp med ansiktsmask, hudkrämer, tunnbrödsrullar, morötter och dilldipp och e n god drink!image98
image99  image100image101  image102

boråsborås

Imorse begav vi oss till Borås, mamma jag och brorsan. Var riktigt trevligt. Komma bort från allt här hemma och göra något roligare. Shoppade loss Saga Form grejer, lunchade och brorsan fick sig en fin studentkostym. Riktigt snygg blev han. Stilig. Stopp i pärlbutiken innan vi åkte hem.

image96          image97

Plugg

Promenerade ner till stan idag, så härligt! Mötte Cissi en stund innan jag åkte hem och började p l u g g a. Gjorde några uppgifter innan jag nu gav upp. Men bra jobbat, tycker jag själv.

Fick köpa lite energikick till Eftermiddagens plugg. Ny Daim - fruits &forest. Ingen höjdare.
image95




En vanlig glassdag

Igår var skoldag. Är verkligen skumt att åka till skolan, det känns nästan som en utflykt, eftersom vi knappt är där. 9-16 satt vi i skolan och gjorde en dugga, som mai kallar det, Jag och Sussie var en grupp. Det gick bra, men tog tid. Var en gruppuppgift inom ämnet redovisning och bokföring.
På lunchen satte vi oss ute i solen och som avslutning blev det en glass, som vanligt på torsdagar.

Kom hem vid sex och var helt död, la mig i soffan och kvällsmat blev popcorn och semifinal i eurovision.
Har inte helt fastnat för vårt svenska bidrag men den duger ju. Hon är en duktig artist och gjorde ett bra framförande, det skall hon ha cred för.


Idag har jag inte gjort mycket förutom att gråtit innombords, betalt alla räkningar och kan ju inte påstå att det finns mycket marginal på kontot.
Skall strax ner och möta upp Cissi på perrongen och hämta lite packning hem till mig som hon int kan ta med till jobbet.
Måste försöka plugga lite till bokföringstentan också. Jag har ju lovat Sussie att jag skall ha Väl Godkänt. Haha, vi får se hur det går.


Förresten, kommer ni ihåg ugglan Manfred och tranan Ethel? Vi fick Väl Godkänt i den kursen! Jag är glad.

Pluggomaner?

Jag skall inte säga att jag  älskar att plugga, det gör jag  verkligen inte. Men när man sitter på ett fik med kära kursare och har det allmänt trevligt är det riktigt kul. VI har sånna skrattperioder.
Jag gillar min studiecirkel.

Oj oj oj, vi satt från 9- 16 på Ethel´s. Var riktigt mysigt.

Varit riktigt svåra upgifter idag men vi har lärt oss vissa saker. Eller hur Maria?Katti?
haha, tur att man är optimist (som jag fick höra idag att jag  var).

Skola imorgon. Ovant. inte varit där på två veckor. Vi skall lära oss något redovisningsprogram i datorn.

Sov gott,


Jag bjuder på ett leende

Om du inte får ett leende på läpparna av denna så sig!
Nu skall jag lyssna en gång till sen lockar sängen och ekonomiboken(not).

Surfaris, do it!

Kikade runt på youtube och kom helt oplanerat in på en reklam om en surfingresa med ett företag som heter Surfaris.
Var tvungen att kolla in det och till min stora förvåning var vår surfinglärare med i videon. Vilka minnen det väckte.

Skall ni åka på surfingtrip i Aussie rekomenderar jag dessa starkt.
Varför?
Kanske hade vi tur med gruppen men det var verkligen grymt roliga människor med, maten var helt underbar, och ställerna vi åkte till var sånna där "hemliga hålor".
De var lite dyrare än alla andra resor men dom var riktigt bra, så trevlig personal. Och Jack, det är han som är med i filmen


Vi måste hjälpas åt

Sometimes we all have bad days
When everything feels far away
If you ever let me I do my best to *bring* you up again

(good song, salem al fakir)

Så fint sagt tycker jag. Glöm aldrig bort att hjälpa varandra. Ibland hjälper ett hej, en kram eller bara en blick.


Idag hade jag sötnosarna katti och maria här. Vi skulle plugga men det gick lite åt tjotahejti, men vi planerade iallafall veckorna framöver til tentan.

image94





Ps. Hanna sa något som gjorde mig väldigt glad, precis!

Totaly Kaos

Alltså gårdagen. Finns bara ett ord för den. Galen!
Mådde ju inte på topp men mötte Katti på Svingeln för att gå hem till en kursare. Där satt de flesta redan och slurpade bål. Vi ville inte vara sämre och fortsatte sen med att korkade upp vinet.  Av någon oförklarig anledning vände humöret, hehe konstigt va?


När de andra gick ut gick jag hem och kom hem strax efter ett. Robert ringde vid två och han hämtade upp mig. Tog min gosiga filt runt mig och hoppa in i bilen. Mot landvetter.

Vi väntade och väntade, och såg blek svenskar springa förbi, svenskar i shorts redo för minusgraderna utanför landvetters dörrar.

Men aldrig någon Linda eller Kvare!!
Vid fyra ringde jag Linda och frågade var dom var då jag får svaret "var tror du?". Åh, haha, Då hade dom sagt fel dag och låg i en säng på Cypern.
Inte mycket för mig och Robert att göra, än att åka hem.
från det att jag  blev upphämtad till fyra ringde Mai runt t i o gånger och ville bli hämtad, ville ha hamburgare, snacka om inget mm.
När jag blev avsläppt trodde jag mai låg i min säng och sov. Men hon satt i svalen.

Blev inte många minuters (?) sömn efter allt snack och allergiattacker.
Ja, allt som hände efter orkar jag inte ta upp.

Mycket text, har ni orkat? Grattis!

dagens låttips

När man inte är på topp

Då är det jobbigt. Jag tror vädret har sån påverkan på ens humör. Vet inte, men har inte mått på topp idag, kanske för jag inte kunnat sova ordentligt, kanske vädret, kanske håller på att bli sjuk. Ibland är det så, inget att göra.

Var på promenad med mamma för att komma ut en stund idag. Kom hem och sovit en lång stund. Håller  på att göra mig iordning nu samtidigt som jag ser på hockeyn.

Fest hos en kursare, vi skall gå dit en stund iallfall.

Ikväll skall jag drömma om hemliga planer. Hoppas det går vägen. I så fall måste ni komma vänner. Kan inte säga exakt vad som kan komma att hända, men det kommer förhoppningsvis innehålla middag, aftonklänningar, komedi, sång, sorgliga berättelser, kärlek, mod och hopp.

image93Något sånt här vill jag ha kvällen till ära, men lång. och överdelen i något brons/brun/guldigt. Jag vill se ut som en gudinna. Den skall jag drömma om inatt.


Myskväll

tände ljus i hela lägenheten och lagade god mat och bakade kladdkaka. Kollade matchen som ändå, enligt mig, spelads bra. Satsade på matchen men det blev ingen vinst.
Cissi kom lagom in i matchen och  vi myste vid tvn med cola och chips.

Cissi var trött men hade lite modevisning för mig, innan hon gick och la sig. Själv skall jag mysa lite innan jag snarkar. Somnade ju ett par timmar mitt på dagen idag så går inte att sova nu.

image92

spellistan för kvällen är kära ballader. if i could turn back the hands of love, forever young, i dont wanna miss a thing, all night long, hello, love hurts, mama mm mm.


Sov gott mina nära.


IsHockey

Hockeyn igår var intressant. Första dålig, andra och tredje period var bra spelat. 5-4 mot världsmästarna, Kanada, var bra kämpat av svenskarna.

Jag saknar den tiden. Då hockey var det bästa som fanns. Inte många som vet, men jag ä l s k a r hockey. Jag skriker inte och tjoar utan jag sitter i min egna värld när jag tittar.
Glömmer inte när jag och mamma var i  New Y. Blev hockey för hela slanten, Rangers, Maple Leafs, philadelphia, mm.  Madison Square Garden. NHL är något helt annat än i Elitserien.
image91

Kommer så väl ihåg
när jag var på varenda hemmamatch med Frölunda! Fanns inget bättre nör det var dags, jag och min hockeykompis. Åh, va kul vi hade. Sen hände något tråkigt och jag ville inte alls gå, p g a alla minnerna :(

Träffade henne för första gången på flera år förra veckan och vi började snacka! Hon är en sån underbar tjej och vi pratade vi minnen. Vi skall ses snart. Jag är glad.

Ikväll blir det hockey. Skulle till Linnea, men jag är så. himla. trött. så jag skall bara mysa i soffan, och sen kommer Cissi efter jobbet. Får se om jag rokar göra något fint till henne. Baka eller något liknande.

psst. den här låten går på repeat hos mig. Tänk att det var tio årsedan denspelades på singel i mitt sovrum.♥

Bortamatch

Haha, japp. så sant som det är sagt. bortamatch sverige vs canada!
Vi sitter hemma hos SJödin och har försökt kolla på en film. Mr Woodcock men den hacka. Så det blev lite guitarr hero och kortspel innan matchen.

Emelie och jag skall fortätta med vårt nu.
kram ocho hej

2 in 1

Har ni tänkt på hur annorlunda ni blir i olika frisyrer?

  vs   


Det var längesedan jag körde på lockigt.


Memories

Maisan kom förbi idag och vi fixade lite saker som skulle ordnas. Men vi kunde inte hålla oss - tjöt tjöt tjöt om minnen! Alla roliga människor vi träffade i Australien. Bob,Kungen, Fuckface, Rachel, Maren, Grisen, Ronja, Lars Larson, Fuckface2, Pojkvän, Mikey och Greg, för att nämna några. listan kan fortsätta hur långt som hellst.
Hittade Rachel, Kungen och Bobs mailadresser så vi "la ett mail"
Ja, sen ordnade vi upp massa saker som behövde fixas.

Hade så ont i ländryggen så mamma satte på tensen och nu har jag suttit en halvtimma med den på. s k ö n t !

                                  
 
Nick Lachey                   Bob                              
         
Han med håret          Vad hände i tältet egentligen ;)

- - - - - - - - - - -
Update:
En bil, 8 människor, världens störta sandö, strandkörning och den här låten. Kunde det bli bättre?
                                                                                             

Slottis med vänner

Igår blev det mys med vännerna. Var en helt perfekt kväll. Vi möttes i slottskogen, jag mai robert emme emelie ljungberg sjödin o tim, och hade allmänt trevligt. Blev grillning, kortspel, jordgubbsätande och bollspel.
Måste göras om. Älskar att sitta på en filt med vänner och ett par cider i handen.

Vi åkte hem lagom till Grey´s och sen kom Robert på besök och det blev en väldans tvtittande. SATC, die hard och scrubs. Trött blev man men det var trevligt med sällskap.

Dagen har mycket att komma med. Maisan kommer förbi vid 12 så får vi se hur vi gör därifrån.

bilder från kvällen

             

                 image71  
              


Älskar ni inte minnen?

Gud va roligt när man hör låtar som påminner om barndommen.
Det gör mig glad.


Myror

ja, det där fikapluggandet gick ju.. utför. Haha, fem timmar satt vi på olsson och jag skrev ett ord, katti ett par rader och maria gjorde en uppgift.
Men va trevligt det var.

Idag sitter jag hemma och skall försöka komma någon vart. Skall likna myror vid en organisation och självklart flyger mina tankar iväg. Kom att tänka på alla sorters myror vi träffade på i Australien. De två knäppaste arterna. Meat ants och Green ants. Livsfarliga. haha. Meat ants hör ni ju bara på namnet, dom var helt galna. Dom var en tre, fyra centimeter och kunde slita av stora slaffsor från än. Greens ants  var inte lika farliga men dom bet också och jag har ett stort ärr på benet från ett bett och dessa fanns ö v e r a l l t.  hihi, minnen - jag och ronja var arg på en tjej som var helknäpp. Hon bodde i tältet bredvid Ronja och min sista kväll skulle vi samla green ants och slänga in i hennes säng. Tyvärr blev det inte av då hon och hennes tältkompis hela tiden var runt tältet.

         
Meat ants                               Green ants


Nej, skall väl fortsätta med rapporten nu.

Fikaplugg

Igår hände inte mycket. Var och fikade med fredrik på gamla vanliga fiket.
Träffade katti och hennes mamma där också.

Idag träffade jag katti och maria på olsson (IGEN) lite pinsamt när diskkillen känner igen oss och snackar. Menmen, nu har vi suttit här i tre timmar och inte gjort något. eller jo, vi har kollat sista minuten imorgon, hehe, kollat aftonbladet, kollat upp kläder online, allt ni kan tänka er som i n t e har med plugg att göra.

Mitt i våra samtal kom det inspringande en man, en galen sådan. Han började snacka om att vi skulle vara tysta, sitta still, och att vi var omyndiga  vilket katti svarade " måste man vara myndig för att äta macka".
Innan hann gick frågade han om han behövde något mer än en vattenflaska till provet (?) haha jaja.


Nu skall vi la försöka fortsätta här. kram

Efter Regn kommer Solsken

Ja, det gör väl det. Allt löste sig! Men lite turbulent var det allt.

Köpte Sushi och skyndade mig till slottskogen där  katti & co satt igår. Snackade lite och åt innan jag fick rusa hemåt där det var att stressa på mascara och rouge.

Festen var trevlig och tjejjerna fick våra presenter. Emelie fick tekoppar. mai en snygg ssk dräkt hehe och Emelie en ram med två fiskar vi målat. haha, den minen skulle jag betala för att se igen( hon fick två fiskar till akvariet vi inte kunde ta med). Tråkigt att vi var tvugna att lämna lokalen tidigt men vi drog hem till Emelie och Ljungberg. Tog dock väldigt lång tid då mai malin louise och jag skulle dit, två bussar, en taxi ,promenera,  Massa problem med kontanter och läkerol  och "He´s a piece of corn" hahaha.


Massor av saker som fick mitt humör att svänga igår. Men när vissa saker händer finns inget annat att göra. Jag är glad att jag har min bästa kompis som alltid finns där för mig! forever and ever.


Tack till världens bästa mamma ♥ hon hjälper alltid till när det än behövs!! och igår hjälpte hon mig när jag var som mest ledsen. Tog även hand om min vän när itne jag var i närheten, Hon är en ängel.




Nu ligger jag  i parken med Hanna och lyssnar på  l a  m u s i c a och läser en tidning och äter glass. Efter regn kommer verkligen solsken.


Glädje

vad är glädje denna underbara morgon?  Att vakna upp med solen i ansiktet, att äta nybakta scones, att sitta på balkongen med teet i handen, att lyssna på sommarmusik.

Nu har Cissi precis tittat förbi och hämtat lite saker hon glömde igår. Själv skall jag strax ner till Slottskogen och möta upp folk. vilka vet jag inte. men det blir nog roligt.

Ikväll blir det kalaset, "63" år fyller dom! Emelie Emelie och Mai.


fredag

Igår efter den goda maten Cecilia bjöd på, gick hon till jobbet och jag mötte hanna. Vi gick på promenad som så många gånger förr och  köpte gottigodis.
Cecilia kom tillbaka på kvällen och vi mumsade i godis och efterlyst/insider. Hasse, min idol, min dröm.  hehe

Imorse då, vi vaknade tidigt och bakade scones och avnjöt en härlig frukost, gjorde oss redo och sen promenerade vi ner till stan. Mötte upp Hanna och spanade in lite prestener innan vi mötte upp några ur gänget. Carro Emelie och Katti var med. Satt i Kungsparken. mysigt. vi spelade kort.

Blev en liten runda att inhandla allt för imorgon och sen iväg hem igen.
Kvällen gick inte ut på mycket. var liten stund med mamma och sen kom hanna över igen. sahara power.  packat in presenterna och skrattat och ätit chips och rotat i garderober. Men nu vet vi (för stunden) vad vi skall ha för kläder imorgon men man hinner väl ändra sig många gånger innan man väl går?!

Imorgon blir det upp och städa lite, lägga fram allt som skall med och jag behöver för att bli vacker och så gå ner till slottskogen där en hel drös av folk skulle mötas för picknick.
Nu blir det lite mer tv innan min säng ropar på mig.


i Rådande stund

Sitter jag och väntar på Cecilia. Idag var det skola  och ingen som var dirket pigg men det ändrade vi på med våra samtal. Men idag var vi bara fyra resänärer vilket gjorde allt mycket bekvämare. Speciellt då katti var bakis och kunde sprida ut sig.
Hade världens flumföreläsare på em. Vi skall tydligen ha honom i en hel kurs nästa termin. Förstod inte vad han ville ha sagt på de 2 timmar föreläsningen var på. Han hoppade från organisation, till hans dåliga hjärta, til minnesförluster, till bråk med sin fru, till att han tjänade massor med pengar på ett företag, till jesus och djävulen i en båt. Haha. jaja, Jag och sussie viskade runt om både det ena och andra. Bland annat om en särskild åttiosjua och herrtoaletter.. haha, ja, sussie är rolig hon.
Vi fuskade lite med en glass idag, men som vi sa, vi har slutat helt med allt kaffe nu och vi röker inte så då kan väl vi få lägga pengar på något gott i denna värld. Och förresten är vi bara i skolan en gång i veckan.

Nu ringde cecilia, hon är strax här. Hon skall bjuda på mat hos mig.  riktigt snällt.

Mys i parken

Jag och Hanna grillade och åt potatissallad, lax och sallad. Gott. Sen flyttade vi oss och satte oss på gräsmattan och njöt. Snacka massa inna emelie, ljungberg och robert kom. Då blev det dag för glass, och en lång trevlig skogspromenad genom hela guldheden.
Sen följde hanna med mig för att föja det spännande avsnittet från Grey´s.
Det var riktigt mysigt.

Har saknat Hanna, riktigt riktigtr mycket. Man känner inte av det riktigt förrän man ses. Det är liksom som man trycker undan det men nu, nu kunde vi liksom snacka om allt. (hoppas jag, det gjorde jag iaf. haha).

bilder från kvällen
 Började med en brinnande grill            Men Hanna var glad endå

  Och inte en minut utan att telefonen plinga.      Men Hanna hade koll på laxen.

 
 Kvällen avslutades med en mysig promenad i dalen.

Med min vän

Hanna är påväg uppåt den roliga backen där man rycker som en galning när man sitter  i vagnen. Sen ringer hon la på mig så går vi och säter oss i parken och grillar och skitsnackar.

Skall bli såå trevligt så.

Ikväll är det fortsättning på spännande Grey´s.
Nu skall jag lyssna färdigt på sån där härlig musik som gör en lycklig.


En vän är bra, om man slår sig nån da´

ja, så började den dikt jag och hanna skrev i lågstadiet och jag fick äran att läsa upp på avslutningen. Det var tider det. Har precis haft ett lång långt samtal med Hanna. Hon är mitt allt. Vissa dagar känner jag att vi tappat all den kontakt vi haft men så kommer dagar som idag. då man känner att allt är som det ska. Att vi nog alltid kommer finnas där för varandra.
       
Längtar till imorgon♥

Bränd korv

Idag, la jag mig på en filt, någonstans i stan. Ni vet, typ, bakom stora teatern. där. Emelie var inte sen att hänga på. Blev lite korsordslösande, picknick lunch, och spanande. Till slut klarade inte min allergi av mer gräs (glömt ta tabletter som vanligt) så vi tog en promenad istället. Och sen satte vi oss på lejontrappan. USCH, dumma sarah.  Jag vet ju hur lätt jag bränner mig speciellt vid vatten. och speciellt utan solkräm.
Så nu är jag som en bränd korv. Bröstkorgen och ansiktet. Röd som en tomat. Menmen, det blir ju lite färg sen när det lagt sig.


Jag älskar det ljuva livet och mina drömmar.

Hemkommen

Ja, jag har inte vart långt bort. bara en snabbvisit i biomörkret.
Trodde vi skulle gå vid nio, mai skulle komma hit innan och kanske varva ner med ett glas eller två. Men Nej, mai ringde strax efter sex och var i stan, bra tänkte vi då kan vi ta bion kvart i sju. På med strumpisarna och rusa iväg till bussen. Vi möttes på korsvägen, 15 minuter kvar innan filmen börja- nu till det "roliga" - vi är på fel biosalong, "neeej den går på biopalaset" men Joe hejadee på oss och höll tummarna, "klart ni hinner, tjejer". Vi kämpade, för hans skull ;)

Vi kom fram i tid.. 2 minuter i sju satte vi oss, men då hade mai hunnit pinka och vi köpt popcorn och dricka. Inte illa va!?

Filmen var sjukt bra! Jag gillar action. Rekomenderar  alla som gillar den gengré n  att se den.
     här kan ni läsa om den http://www.ironmanmovie.marvel.com/intl/se/


4 / 5 mojjagrojjor får den!.


Måndag

Kan ni förstå att det redan är maj? (läs mai) ;)
tiden går så fort framåt. och redan om ett år är jag  färdigutbildad. Får se vad som händer med oss då.  Idag var vi i skolan, kändes som en evighet sedan, sedan 24e april. Vi har ju iof haft grupparbeten men inga lektioner.

seminariet är över och vi får aldrig mer reflektera över hur det gick för Ugglan Manfred och Surikaten Daisy. Skall Lägga in ett utkast från den när den är betygsatt så det inte blir något krångel med att det skulle vara ett plagiat eller liknande.

Våra samtal i bilen är alltid så roliga. Vet inte ens om jag skall nämna vad som nämns men man skrattar så himla mycket. Eller som Katti sa till mig i skolan, idag, " du kommer nog bli 150 år, så mycket som du skrattar". haha, vet inte om jag  blir så gammal men skratta det gör jag, nästan jämnt.

Ikväll skall jga på bio med maisan. sen blir det till att snåla. har räknat att jag har 100 om dagen kvar, resten av månaden utom söndagar då blir det inga pengar. AAHH! kommer jag klara detta?
Dagens hundralapp gick till bensinen och morgondagens hundra använder jag idag för biobesöket. haha.


Om De tre vise männen varit kvinnor

Då skulle de ha...
... stannat och frågat efter vägen
... och därför kommit fram i tid
... och hjälpt till vid födseln
... och städat stallet
... och tagit med sig nyttiga presenter
... och någonting att äta.

Men sen då? Jo, omedelbart efter det att de lämnat stallet skulle det ha låtit ungefär så här:
- Såg ni vilka sandaler Maria hade till den tunikan?
- Barnet liknat inte Josef ett dugg...!
- Jag har hört att Josef är arbetslös...
- ... och åsnan var inte heller riktigt klok...
- Tänk att de har alla husdjuren inomhus, tänker de inte på allergirisken??
- Oskuld, Ha, vilket skämt. Jag känner Maria sedan gymnasietiden!
- Jag undrar när jag får tillbaka min lasagneform...

vad tror ni? haha.

Månadens anställda

Ja, inte är det jag iaf. Men maisan ringde på dörren en kväll som denna och ville se på film. Fick genast packa upp en film som ingen hade sätt och det blev employee of the month.  En helt OK film som dög en afton som denna.
Hade inte mycket att bjuda på men det blev cola och morotsstavar och dilldipp. mums. Ingen kan väl motstå det?
  

Nu har mai precis gått. yes!  ;) hehe. nä, skämt o sido. trevligt med besök. Nu skall jag nog strax lägga mig. Natti 
                                                                                                                                      

(O)frivillig Shopping

Skulle följa med mamma till stan och "titta på" när hon shoppade. Trodde jag kunde hålla mig ifrån att flaxa med kortet hit och dit men det gick inte, (vad trodde jag egentligen). Varför går det aldrig att bara gå igenom stan med tomma händer?

     unnade mig lite blommor. Köpte rosa lakan och nya skor. Lite tuggummin och en liten skål lördagsgodis. Fick en smörgåsgrill också, av mamma.
 
Jag vill inte tvätta ikväll!  
Tänk om vi hade haft sånna där engelska/amerikanska laundrettes och i singel tema. Man går dit med en säck kläder slänger in dom och tjitt-tjattar med alla snygga söta killar, hade vart skoj. Går man hem, med både rena kläder och några nummer. hehe. Ja, jag skall nog drömma om det när jag går ner till tvätten snart.

Lycka

Lycka, vad är det för dig?
För mig är det ett paket på posten. (självklart så mycket mer). Fick mitt vackra armband idag och det överträffade mina förväntningar. Jag är så over-happy!  Fick ett litet handskrivet tack också, det kändes så personligt ochoch fint.
Skall absolut beställa fler smycken. Har redan sett ut ett par favoriter. och kanske peacearmbandet i annan färg?

   lycka!


Update:
Eva Cassidy är som bäst
lugna kvällar som dessa, högsta ljuvliga volym. Har tänt ljus i hela lägenheten. Det är skymning och en skål GB-vanilj / krossad choklad med färska jordgubbar vilar i mitt knä. En gosig filt värmer mina fötter.
Nu skall jag bara Vara.

Nattligt besök

Nu undrar ni vem jag ätit romantisk middag med, myst vid tvn och delat säng med i natt?
(hanna jag vet att du är speciellt nyfiken)  .......

 ........ Cecilia, var min gäst.

Hehe, riktigt roligt, Hon kom någon gång strax före tolv slaget, var riktigt hungrig och BLÖT! Fick låna lite kläder och vi lagade lite mat. Sen snackade vi hela kvällen/natten.

Ímorse åkte vi ner till stan och kollade lite på skor♥ men hittade inga.
Cecilia åkte hem och jag mötte istället upp maisan på stan en snabbis. Vi kollade runt på ännu mer skor och mai köpte med sig ett par supersöta skor! det enda jag kom hem med var sesamolja för naglarna. Dom flisar sig så mycket så får prova detta. Uppdaterar om en vecka hur väl det verkar. men med det priset borde det göra underverk


resten av kvällen bjuder inte på något planerat. Kanske hemma-spa?
Ansiktsmask, manikyr, pedikyr, hårinpackning och kräma in sig!  låter lockande, Ja, det får nog bli det!

första maj

Som sagt, det har regnat och regnat och regnat och vet ni vad, det har regnat idag!  Men det gör mig ingenting. Har mest varit hemma, handlat lite nödvändigheter och sen blivit bjuden på hemmagjord rabbarberpaj hos mamma. Jättegott!!
Sitter och ínväntar Cecilia nu. Alltid skoj med besök.   Får se vad som händer, kanske en film?


Något som alltid muntrar upp mig är detta klipp.

ps. snackat med hanna idag. hon är bra!
vi, när vi är som bäst!

Gamla idoler = lycka


Mötte mina vänner i stan och kollade på cortegén. Var trevligt. Just cortegén är inte det bästa, utan gillar bara känslan att en hel stad är på gatorna och bara är lyckliga.
Ett par roliga vagnar fick våran uppmärksamhet och sen var det dags att ta sig ett glas innan vi mötte upp nya människor och gick på Valborgskalaset (chalmersfesten).

Festen var väldigt innehållsrik. Såg många välbekanta ansikten, vissa mer roliga att se än andra. Mycket alkohol. endast, och endast e t t toalettbesök. Hoppborgar. Temarum. grillning. Klättervägg.  Allt ni kan tänka er.

Mai och jag hade en liten så kallad tävling. 2 - 1 står det till mig.
Haha, kan säga att det inkluderar tuggumin!

Jag var helt överlycklig när jag några dagar tidigare fått reda vilka som skulle uppträda under kvällen. Gamla idoler! De kom in och ägde scenen. Jag var i en dröm. Melody Club♥          
   

Natten fortsatte hem till mig och några stanna hos mig och jag och mai var sugna på något att göra. Så  vi promenerade till Sjödin på efterfest. Det var en konstig en. Haha. Innehöll hög musik, tv och ett dammsugarrör. fråga mig inte!


Idag. det regnar!  men det är sånna här dagar som kan regna. när man är så seg att man inte orkar lyfta ett finger.

RSS 2.0