ingen rubrik

ÅH! vilken sur dag!
Skulle plugga idag för att kunna gå på fest ikväll.
Men jag kan inte gå på fest, för att jag pluggade.

-----------------------

okej, update, jag hittade en klänning att ha på mig och fick tag på pappa som snällt lämnade ifrån sig en flaska vin! Okej, får se hur kvällen blir. Ingen är ju hemma, så det blir bara jag och boysen. Men blir nog bra.


Igår Idag Imorgon

Jani, igår satt jag på "mitt" pluggcafé  i.. 6 timmar med mina två bästa kursare. Vet ni hur mycket jag skrev?  Jo hela sju rader. duktigt? nja, men vi hade himla trevligt.
   Älskar att sitta på fik med fina vänner och bara prata och titta på snön som faller utanför. På brevbäraren som kom cyklandes utan vantar och när det helt plötsligt kom in en leverans till en kvinna på fiket. En stor låda. Visste inte man kunde få leverans där man var. Vi skratta så vi grät för något jag glömt bort och vi pratade om allt mellan himmel och kladdkaka. Det är trevligt.
   Jag behöver sånt här. För så fort jag börjar tänka igen går pulsen upp, jag får ångest och blir väldigt nere. Varför? stress stress och åter stress.

Idag sitter jag och skriver färdigt en inlämning som skall vara färdig ikväll. Sol och blå himmel ute = iskallt kanske. Får gå ut på en promenad lite senare. Köpa något gott till Desperate ikväll.

Imorgon skall jag träffa en gammal klasskamrat och vi skall på ett mysigt café. Mer om det imorgon. 
   
    Det var längesedan. Det var tider det.

Sjuk

Igår fick jag en släng av sjukdom. Vet inte vad, bara världens huvudvärk, och illamående. Så imorse kände jag mig bättre men inte helt frisk. Bättre att stanna hemma, det är ju inte bara att åka ner till skolan och åka hem om man börjar bli sämre. Utan det är ju isf ett helt äventyr att komma hem.
  Nej bättre att stanna hemma och krya på sig.
jag har bunkrat upp med panodil och vatten. Försökt vila lite och nu surfat runt lite, hamnde av någon anledning in på idol sidan. Jag har bara sett ett avsnitt iår så vet inte varför jag hamnade här. Kom in på lite klipp och kunde inte mer än skratta när jag såg detta klippet. Så himla roligt och charmigt. Haha.

kolla här :  http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.730612

Superwoman

Idag är en sån där superdag, ni vet när man hinner med tusen-och-en saker och ändå är kvällen inte slut.
Det blev skola imorse och var tillbaka i Gbg var hemma igen vid tre. Vilade en stund (= slösurfa, titta på tv, lyssna på musik) och efter att mai kom hem gick vi till gymmet för ett pass. Efter näästan en timma tog vi en runda till tvättstugan och sen duschade jag och nu lagar jag mat. Mellan duschen och maten hann jag förresten gå upp på vinden och hämta ner min symaskin och lite småskit.
Men kvällen är inte slut än, nu skall vi ladda en ny maskin och sen är det dags att äta. Tror ni man hinner lite plugg(läsa) innan Grey´s vs Efterlyst börjar.
Förresten, idag är ju min ansiktsmaskdag! Det måste jag hinna med också!

Känner mig som en bläckfisk med massa tentakler. Gör massa olika saker idag.

En blöt dag

Var det någon mer än jag som märkte att det regnade? Det bara öste ner, där fick man för man hade gjort sig någorlunda fin. Regn och elände tog jag mig ner till tåget till om med på väg til skolan från stationen höll man på att blåsa bort.
Nu har vi haft en föreläsning som var väldigt flummig och nu sitter vi och skriver reflektionen som skall in imorgon.
Får se när man kommer hem. Hittade billiga resor till min födelsedag. Kanske skall dra nånstans? Någon som är på?

Ingen bra dag alls

Ny vecka nya tag tänker man, men icke. Gammal börda som ligger och gror. Jag trodde jag var den enda som hade den eländiga reflektionen hängandes över mig. men "som tur var" hade alla jag snackade med den kvar. Var inte ensam iaf. Nu är den snart färdig efter många humörsvängningar.
Orkar inte mer idag, så imorgon blir det att sitta kvar i skolan och fixa det sista. 
   var så sugen på värdens godispåse och tjura med idag men jag har stått emot frästelsen. Än en gång skall onyttigheter inte infinna sig på vardagar. Vi får la se hur det går men klarade jag en krisdag som idag utan det så skall det väl gå andra dagar också.

förresten, fick två saker på min lista som gjorde mig glad avbockade igår, eller ja halvt och visst blev jag glad en liten stund. Gjorde en lermask, tände ljus och lyssnade på jack johnson en stund. var skönt! Görs alltför sällan.

Nu måste jag lägga mig, imorgon är det Varberg som gäller.
  


Fem saker som gör MIG glad idag

Nej! Jag är inte alls på plugghumör! Denna helgen har jag verkligen fått sova ut, och det har behövts! Tycker därför jag borde vara på humör att plugga, men icke då. inte ens lite taggad. Tappade all glöd för skolan förra veckan. Varför? Jag vet inte, men som många, blir jag också nere/grinig/tråkig/allmänt sur när höstmörkret smyger sig på. Tycker det är jättemysigt att sitta med vänner i mörkret på ett café och bara vara . M e n med detta tappar jag och också orken att plugga. När man har en uppgift som är helt vrängd gör inte det, det hela bättre. 
  
Så istället för att plugga letar jag istället fram  f e m  saker som skulle muntra upp mig en dag som denna:
 1. Ansiksmask

2. Shoppa till jag droppar 
3. Resa bort, bort, bort!
4. Ha lägenheten full av favoritblommorna  
5. Vara på Jack Johnsons konsert

dålig uppdatering

inte haft någon skrivlust, men det har ändå hunnits med mycket.
förra helgen var jag nerbjuden till Skåne till kattis pojkväns familj.
orkar inte skriva vad som hände utan läs vad Katti skrev, här.

Skåneland

Idag blev det ner till Varberg för föreläsning och sen var det bara att åka tillbaka till Göteborg.
Blev att sova lite innan jag åkte och handlade. så nu finns det lite mer fräscht i kylskåpet. Köpte även lite matsäck för imorgon. Japp, imorgon skall jag och katti ner till Landskrona. Där skall vi umgås med Andreas och hans vänner. Har träffat flera av dom på midsommar men man är ju lite pirrig ändå, när man inte knappt känner någon. Men jag skall nog överleva det också.
Nu håller vi på och packar lite för trippen. Jag i min lägenhet och Katti hos sig.
Nej, alla får ha det bra i Göteborg, så skall jag ha så bra som jag kan.


Leader's Guide To Storytelling

Så heter boken vi har i kursen Storytelling som Management mot Event. Kursen började igår och om två veckor skall vi ha lämnat in en rapport som utgår från hela boken. Så det var bara att sätta igång och läsa. Efter tvätten blev det att sätta sig med Katti på språkcaféet. Vi är ständigt sökande efter det perfekta pluggcaféet och detta är nog det närmsta vi kommit! Ljust, mysigt och lagom tyst.
Att det är nära hamnen är ett plus för lite pauspromenader.
Vi satt flera timmar med att läsa, och äntligen blev vi färdiga med f ö r s t a kapitlet. Men det är bara att kämpa vidare.
Har umgåtts väldigt mycket med Katti den senaste tiden, vilket är väldigt trevligt! Vi har så roligt tillsammans. Det är kul att man trivs med sina kursare.


Det rullar på

Hejhopp!
Har inte hänt så mycket, i onsdags hade vi seminarium i sista kursen och redovisade 2 arbeten. Sen blev det utgång med några kursare och vänner.
Vi har ingen skola till tisdag, så nästan en hel vecka ledigt. Skönt, absolut men jag har svårt att varva ner och inte ha något att göra. Men jag har städat, träffat Katti och dratt på mig en liten förkylning. Men ingen skada skedd.
   Nu skall jag äta lite frukost och sen blir det träning med Sussie. Skönt att komma igång igen efter vår lilla paus.

RSS 2.0