A trip up

Idag var det skola igen efter ledigheten och det var kursavslutning med redovisning. Redovisningen gick bra, vi fick bra respons. så var det bara att åka hem igen. och det blev en tupplur då huvet dunkade som en fotboll.
sen blev det hem till mamma och käka och hämta lite grejer jag ska ha med mig. Ska ju till Gävle imorgon och hälsa på brorsan, så lite saker till honom.
Har föresökt packa nu, men det går inte, lätta saker som kamera och neccecär - visst. det går men jag vet ju inte vad jag vill ha på mig imorgon? och nästa vecka? nej det är svårt.

Imorgon blir det att plugga med Katti och sen vid fyra åker tåget mot Gävle. Blir två dagar med brorsan innan jag åker ner igen till Sthlm och ´träffar Hanna ett par dagar. blir att fira födelsedagen där. Kul!

Lördag

Idag är det Lördag och ikväll blir det födelsedagsfest hos Maria. Kul!
Måste plugga nu i helgen, har ett helt arbete som ska in på onsdag som inte är börjat på. BLÄ, va tråkigt. Snackade lite med Hanna igår och vi planerade lite inför nästa helg. Längtar, men först blir det ju en snabbvisit i Gävle och hälsa på brorsan.

Gänget

Igår var en mysig heldag med alla tjejerna( de som var i Göteborg). Vi började med en fika och snackade om allt och mer. Efter mycket om och men om vad som skulle hända på kvällen blev det tillslut filmkväll.
Så vi åkte hem och möttes upp en liten stund senare för filmtajm. Var hur mysigt som helst. Det blev Batman - riktigt bra var den. Sen blev det hem och jag blev tvungen att kolla på Wall-E som Nea gav mig.


Heath Ledger, var riktigt bra som Joker.

RSS 2.0