Inomhus ovetandes om snökaoset

Igår blev det så Borås, det var hur kul som helst! God mat, fint sällskap och höga toner. I melodifestivalen gick rätt låtar vidare, men ingen var så där toppen! Efter det satte cdspelaren igång. Scenen var vår och gamla dängor spleades och vi sjöng med vackert med fjärrisar som mickar. 

Hemvägen var snöig - kan man lugnt sagt säga. Det var snötäckta motorvägar och vi körde förbi plogmaskiner som försökte göra sitt bästa. Det tog sitt lilla tag att komma hem, men vi hade inte bråttom, vi körde 20frågor. 

 

tonartshöjningar och höftvickningar

Ikväll är det tredje(?) delfinalen i melodifestivalen. Den ska ses i Borås, hos Manne. Vi åker till Borås om en stund, där Manne bjuder på go mat, och sen hoppas jag på en trevlig kväll med prat och melodifestival.



Paolo Nutini


Kan ni tänka er att den här killen nästan på pricken är lika gammal som mig( han fyller 9 dagar innan mig).
När jag började lyssna på honom tyckte jag han hade grymt härlig röst, föreställde mig nån medelåldersman. När jag letade upp honom på google, fick jag mig en väldig chock. Han var 22.
När man haft en  föreställning om hur man tror någon ser ut är det svårt att koppla det till hur det i verkligheten är. Jag får väl sluta titta på bilden på honom och föreställa mig den där medelåldersgubben istället, för jag tänker fotsätta lyssna på honom.

Minnen

Jag rensade datorn i veckan och rensade upp bland alla bilder som sparats genom åren.
Vissa bilder bläddrar man bara förbi, vissa stannar man till vid och tänker efter.

Hittade den här bilden och vilka roliga tider vi hade. Kornet och jag. Vi gick i samma klass 1a året i gymnasiet sen gick vi pararellklass då han bytte till N/S-klass.
Vi var bambapartners, haha hur det nu gick till och vi var bildpartners - då vi var bland de få som valde 150 poäng Bild istället för 150 poäng FysikB. Smart val!!

Gymnasietiden var sjukt kul. Jag Maisan och Malin - vi gjorde tiden till den bästa!!


RSS 2.0