Nyårsafton

Sjuk sjuk sjuk har jag  varit. men dag ,mår jag iaf okej. Så det blir att åka hem till Emelie och Ljungberg med vännerna.
Kan inte fatta att det var två nyårssedan jag firade på en hemmafest med galna australienare och vänner. Vi kom bort från varandra under tolvslaget men det var roligt ändå. Vi såg fyrverkerierna på Harbourbridge och den fantastiska show det blev av det. Jag drömmer mig bort.

Tiden går fort.
 

     Linda, Tim, Jag, Malin och Mai

Mitt nyårslöfte

Ja, funderade lite på nyårslöften förrut. Kom fram till att jag, liksom många andra är dålig att hålla dom. Men iår är mitt nyårslöfte att åka utomlands minst två gånger. Låter väl som ett bra löfte?


Jobb Jobb Jobb

Julfesten blev riktigt tervlig. vi hamnade på Chalmersfesten sen, träffade många gamla skolkamrater, och även min bror. Hehe, otippat.

Igår och idag har jag jobbat. Imorgon och  juldagen kvar, sen skall jag nog inte jobba på "mitt" jobb något mer.
Är väldigt besviken på chefen min också. Alla hade fått julklappar(som vanligt får fastanställda - helt OK) men massa vikarier hade också fått julklappar. Men inte jag!! Till och med folk som jobbat en månad eller två på vikariat. Men inte jag! Jag som jobbat 4 somrar och 4 vintrar och  massor däremellan. Inte för att just presenten var något särskilt men att visa lite omtanke. Nej, jag tycker det är riktigt dåligt, chefen.

Nej, på juldagen blir det julklappar´och julmat hos mamma, jobbar ju som sagt imorgon.

GOD JUL!

Folk kommer hem igen

Nu i juletider är det ju dags för folk att åka hem till sin hemstad och igår kom både brorsan hem och Hanna! Blev att gå hem till mamma och äta lite gott och snacak med brorsan. Fattar inte att jag inte träffat honom sen i Augusti, tråkigt men så blir det ju när det är långt mellan.
Idag blev det att träffa Hanna och vi åkte ner till fröken O för frukostbuffé - jättegott. VI planerade allt för ikväll, då är det vår julfest. Skall bli så kul är sjukt taggad!!
  Så blev lite inköp till julfesten och sen hem och börja småpilla lite.
Nu är jag hemma hos mig igen och skall göra mig iordning innan jag går över till Hanna och fixar det sista.

KUL JUL!


Skrattdag

Igår, vilken dag! Var i skolan 9-16 och gjorde grupparbete. Okej, blev kanske inte såå jättemycket gjort men vi hade världens roligaste dag. Skrattade från jag kom dit till jag åkte hem. Emellan hann vi med lunch och handledning. Handledningen i Storytellingkursen gick okej, vi hade inte så jättemånga frågor. 
I kursen har vi tre inlämningar, 2 individuella där max betyg är VG och 1 grupparbete där max bettyg är G. För att få VG i kursen måste man alltså få 2VG och 1G. 
Igår fick vi tillbaka de två individuella. Jag fick VG på båda!! Trodde knappt jag skulle klara godkänt!! Blev så himla glad!

Nu är det iaf "jullov". Blir att jobba på grupparbetet och ett individuellt arbete i en annan kurs!

färgade linser

jag har alltid velat testa färgade linser men aldrig kommit till skott.
Nu fick jag ett erbjudande av en kompis som jag inte kunde tacka nej till. Nu får vi se om färgadelinser.se är bra!



Är du en aktiv bloggare sen mer än 2 månader tillbaka och vill ha färgade linser?
Klicka på länken http://www.fargadelinser.com/

Minnen, saknar dagarna.

Idag(igår?)- lucia. Blev Myskväll hos Linda, med malle och emelie. Vi hann se två tjejfilmer innan det var dags att åka hem och nu är jag inne i värmen igen! skönt!

Hamnade inne på resdagboken (läsa kattis dagbok) och tänkte jag skulle gå tillbaka och läsa gamla från min resa. Det kanske inte var en bra idé. Nu är jag.. svårt att förklara för det är så många känslor. Jag är inte ledsen, men ledsen att jag inte är i den världen nu men glad för alla minnerna. Vi hade så himla roligt. Men det är känsligt att läsa dagboksinläggen.. Det kommer upp så mycket tankar och känslor som man kände då.



det är som en fantasivärld därnere. Men som någon sa precis när jag kommit hem. Det är ingen idé att önska sig tillbaka för det blir inte som första gången igen.
(Efter jag lämnade mitt älskade Port Douglas fick jag höra att nästan alla "gamla" hade rest vidare. Inga minnen av "vår grupp" fanns och de nya människorna började sakta men säkert att inta sina roller och bilda den "nya gamla gruppen")


Sjuk och plugg

Har varit sjuk i ett par dagar nu. Tror det var efter utgången i lördags, menmen, får väl skylla sig själv att man klär sig i tunna strumpbyxor. Så hosta och slemma, det är vad jag gör om dagarna. Men skolan blir inte bortglömd för det. Jag har åkt ner både igår och idag - hela veckans lektioner. Dagens lektion var återigen Organisation av Event II. Den är tung men inslag av skratt. Men ikväll smäller det. Jag och Mai har laddat upp rejält med kalorier för att sitta uppe hela natten och plugga. Jag skall bli färdig med alla inlämningar, utom grupparbetet och individuella över jul. Men alla andra 4 inlämningarna skal bli färdiga. Vi får väl se.

Mai ligger i sängen nu och såhär kan vi kommunicera med varandra


Tuff vecka

Denna vecka har varit så seg och tråkig. Min motivation är borta och varje dag jag skall plugga går inte. Så jag ligger massvis efter. Idag vaknade jag och hade ont ihalsen, hoppas inte jag börjar blir sjuk!! det går inte.
   Men jag åkte ändå ner till stan och mötte upp Katti, hon shoppade lite innan vi satte oss och fikade ohc invänta hennes buss. Manisha och Kalle kom förbi också.
Blev att vinka av Katti och Andreas vid bussen sen. Jag är inte alls avundsjuk!! Dom skall till Argentina! men dom kan väl få ha lite kul medan vi andra är i göteborg och i skolan och pluggar på!


ses om tre- fyra veckor.


Helgen

Ja lördagen var riktigt trevlig. Eftersom tjejerna var i skövde blev det jag och grabbarna som partajade i göteborg. Blev mycket tvspel och grabbhumor men det var skoj ändå. Många bekanta aniskten och folk man inte träffat på länge, Kul!
   Vi drog ut på Göteborgs gator och hamnade på diamond dogs innan det var dags att åka hem.
Gårdagen bjöd inte på mycket, mest söndagsstäd och julpynta lite.


RSS 2.0